JLC Publicity Agency Headquarters
San Vicente del Raspeig Alicante

Existing premises didn’t show any architectural interest on themselves, being a mere container in party walls with a metal frame and concrete block enclosure, yes, triangular in shape. The client was looking for the maximum spacial impact in the least possible time. As these expectations were fulfilled the time available for executing the work was reduced, which was completed in just 4 months. The idea consisted of making a great bite of light on the existing container, , making the whole to fold on itself , making the whole to fold on itself,creating two patios and a skylight in the deck that lights and ventilates all units Because of the program, the building becomes introspective and escapes from his position in front of a east-est highway, takingn in the outside by its large mouth that swallowed even a tree.